Installatie

Sinds 1995 is ALGO audiovisueel bij uitstek de ideale partner voor de realisatie van complete audiovisuele installaties. Dankzij de jarenlange ervaring in binnen en buitenland zijn wij in staat een zeer hoog kwaliteitsniveau te realiseren en daarnaast een uitstekende prijs-prestatieverhouding neer te zetten. Met de creativiteit en het dealerschap van alle professionele AV merken is ALGO audiovisueel onafhankelijk en daardoor in staat de nieuwste technieken toe te passen op het gebied van audio, video, LED en AV/ICT installaties.

In nauwe samenwerking met de opdrachtgever wordt een uitgebreid plan opgesteld om optimale omstandigheden te creëren waarin gebruikersgemak en duurzaamheid voorop staan. Voor ieder budget en voor ieder project staan objectiviteit en onafhankelijkheid centraal in het advies.

Het ontwikkelen van een complete AV installatie vereist een specialistische aanpak met uiteindelijk als eindresultaat een betrouwbaar, sfeervol en zorgeloos gebruik van uw product. Onze ideeën gaan verder dan conventionele oplossingen. Met meer dan 24 jaar ervaring in het realiseren van vele projecten met de nieuwste technieken en de beleving van de allerbeste producten, is ALGO audiovisueel uw ideale AV partner.

Contact:

Tel: 020-6856114

Email: info@algo.nl

Wij installeren reeds voor: