Sinds 1995 is ALGO audiovisueel bv is bij uitstek de ideale partner in de realisatie van complete audiovisuele installaties. Dankzij de jarenlange ervaring in binnen en buitenland zijn wij in staat een zeer hoog kwaliteitsniveau te realiseren en desondanks een uitstekende prijs-prestatieverhouding neer te zetten. Met de creativiteit en het dealerschap van alle professionele av merken is ALGO Audiovisueel onafhankelijk en daardoor in staat de nieuwste technieken toe te passen op het gebied van audio, video, led en av/ict installaties.

In nauwe samenwerking met opdrachtgever word een uitgebreid plan opgesteld om de optimale omstandigheden te creëren waarin gebruikersgemak en duurzaamheid voorop staan. Voor ieder budget en voor ieder project staat objectiviteit en onafhankelijk centraal in het advies.

Het ontwikkelen van een complete av installatie vereist een specialistische aanpak met uiteindelijk als eindresultaat een betrouwbaar, sfeervol en zorgeloos gebruik van uw product. Onze ideeën gaan verder dan conventionele oplossingen, met meer dan 21 jaar ervaring in het realiseren van de vele projecten met de nieuwste technieken en de beleving van de allerbeste producten is ALGO audiovisueel ook uw ideale AV partner.

wij installeren reeds voor