Domotica, ook wel huisautomatisering genoemd, is een geavanceerd systeem waarmee u diverse soorten elektrische apparatuur in uw pand kunt verbinden en aansturen. De toepassing van dergelijke systemen kunnen plaatsvinden in nagenoeg iedere omgeving. ALGO audiovisueel levert Domotica systemen voor onderandere Vergaderzalen, Meetingrooms, Onderwijsinstellingen, Hotels, winkels, Horeca, Kantoren en in vele andere omgevingen.

De ALGO Domotica Systemen heeft audio- en video geïntegreerd in het hart van het systeem. Door gebruik te maken van een zgn. matrix kunnen wij uw audio- en videobronnen overal waar u wenst beschikbaar maken. Afhankelijk van de grootte van het project zijn er diverse mogelijkheden voor handen, wij informeren u graag over deze mogelijkheden.

Koppeling met KNX en andere systemen
Voor het aansturen van verlichting, gordijnen, klimaat etc. wordt er in Nederland door veel elektrotechnische bedrijven KNX als basis-sturingssysteem aangeboden. De ALGO Domotica Systemen zijn bij uitstek geschikt om KNX installaties aan te sturen en te visualiseren.

Contact:

Tel: 020-6856114

Email: info@algo.nl

wij installeren reeds voor