Domotica

Domotica, ook wel huisautomatisering genoemd, is een geavanceerd systeem waarmee u diverse soorten elektrische apparatuur in uw pand kunt verbinden en aansturen. De toepassing van dergelijke systemen kunnen plaatsvinden in nagenoeg iedere omgeving. ALGO audiovisueel levert Domotica systemen voor: vergaderzalen, meeting rooms, onderwijsinstellingen, hotels, winkels, horeca, kantoren en vele andere omgevingen.

De ALGO Domotica Systemen hebben audio- en video geïntegreerd in het hart van het systeem. Door gebruik te maken van een zgn. matrix kunnen wij uw audio- en videobronnen overal waar u wenst beschikbaar maken. Afhankelijk van de grootte van het project zijn er diverse mogelijkheden voor handen. Wij informeren u graag over deze mogelijkheden.

Koppeling met KNX en andere systemen
Voor het aansturen van verlichting, gordijnen, klimaat etc. wordt er in Nederland door veel elektrotechnische bedrijven KNX als basis-besturingssysteem aangeboden. De ALGO Domotica Systemen zijn bij uitstek geschikt om KNX installaties aan te sturen en te visualiseren.

Contact:

Tel: 020-6856114

Email: info@algo.nl

Wij installeren reeds voor: