Automotive

Showrooms vol mooie en stijlvolle auto’s met de nieuwste technische ontwikkelingen en innovaties, je ziet ze tegenwoordig overal. In deze showrooms is het van belang dat de auto’s op de best mogelijke manier gepresenteerd worden, omdat consumenten dan eerder geneigd zullen zijn een auto aan te schaffen.

De specialisten van ALGO audiovisueel hebben veel ervaring met het versterken van de totaalbeleving in showrooms. Zij gaan door totdat alles klopt: het geluid, beeld en licht. Dit leidt tot een eindresultaat waarin alles binnen de showroom goed op elkaar afgestemd is en de auto’s optimaal kunnen worden gepresenteerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan audio, LED verlichting en displays, een touchscreen of een videowall, allemaal middelen om een extra ervaring toe te voegen aan uw showroom.

ALGO audiovisueel kan u helpen met het realiseren en onderhouden van uw showrooms, vergaderruimtes, wachtruimtes of andere ruimtes binnen uw showroom. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die ALGO audiovisueel u te bieden heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact:

Tel: 020-6856114

Email: info@algo.nl