Gezondheidszorg

In de voortvarende gezondheidszorg wordt er continue gezocht naar nieuwe technieken om de kwaliteit van zorg voor de patiënten te verbeteren. Niet alleen op het gebied van patiëntenzorg is de gezondheidszorg continue vernieuwend, ook de audiovisuele technieken worden voortdurend vernieuwd. Efficiënte verbeteringen en kostenbesparing zijn de gedachtes achter het gebruik maken van de nieuwste en slimme audiovisuele oplossingen. De oplossingen gericht op visualiseren en distribueren van informatie maken dat onze middelen een integraal onderdeel worden van de primaire processen in de gezondheidszorg.

ALGO audiovisueel kan de gezondheidszorg van dienst zijn met de nieuwste technologieën als bv. E-health apparatuur en beeldschermen voor elektronische patiëntendossiers.

ALGO audiovisueel heeft een brede audiovisuele focus op de gezondheidszorg.

ALGO heeft zich in de laatste jaren ontwikkeld tot expert in verkoop en verhuur van audiovisuele oplossingen voor medische en niet-medische doeleinden. ALGO verzorgt de gehele audiovisuele keten, inclusief advies, installatie, onderhoud en projectmanagement.

Contact:

Tel: 020-6856114

Email: info@algo.nl