Gezondheidszorg

In de voortvarende gezondheidszorg die wij kennen, wordt er continue gezocht naar nieuwe technieken om de kwaliteit van de zorg voor de patiënten te verbeteren. Niet alleen op het gebied van patiëntenzorg is de gezondheidszorg continue vernieuwend, ook de audiovisuele technieken worden voortdurend geactualiseerd. Efficiënte verbeteringen en kostenbesparingen zijn de gedachtes achter het gebruik van de nieuwste en slimste audiovisuele oplossingen. Deze oplossingen, die gericht zijn op het visualiseren en distribueren van informatie, maken dat audiovisuele middelen een integraal onderdeel worden van de primaire processen in de gezondheidszorg.

ALGO audiovisueel kan de gezondheidszorg van dienst zijn met de nieuwste audiovisuele technologieën, zoals bijvoorbeeld E-health apparatuur en beeldschermen voor elektronische patiëntendossiers.

ALGO audiovisueel heeft een brede audiovisuele focus op de gezondheidszorg.

ALGO heeft zich in de laatste jaren ontwikkeld tot expert in de verkoop en verhuur van audiovisuele oplossingen voor medische en niet-medische doeleinden. ALGO verzorgt de gehele audiovisuele keten, inclusief advies, installatie, onderhoud en projectmanagement.

Contact:

Tel: 020-6856114

Email: info@algo.nl