Sport

In de sportsector zijn audiovisuele middelen bijna niet meer weg te denken. Diverse middelen worden gebruikt om sporters te informeren, ondersteunen of te vermaken tijdens hun sportbeleving. De specialisten van ALGO audiovisueel hebben veel kennis over audiovisuele systemen t.b.v. sportcentra en stadions. Ons specialisme wordt ingezet voor advies en realisatie van de beste audiovisuele installaties voor o.a. aerobics, boksen, spinning en andere groepslessen.

Goed geluid en een goede spraakverstaanbaarheid motiveren uw sporters maximaal en geven hen een positievere sportbeleving. De audio-installaties van ALGO audiovisueel zijn qua bediening altijd bijzonder eenvoudig, zodat alle instructeurs deze makkelijk kunnen bedienen.

ALGO audiovisueel levert daarnaast ook audio-installaties t.b.v. live verslaggeving, omroep en event support voor de meest uiteenlopende doeleinden binnen de sportbranche. Of het nu gaat om een permanente installatie of een tijdelijke oplossing voor een event of toernooi, wij zijn u graag van dienst.

Wilt u advies of een offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contact:

Tel: 020-6856114

Email: info@algo.nl